Antena Căutare

Momentul scandalos în care doi hoți fură bani de la un nevăzător care cânta la chitară, pe stradă! O cameră de supraveghere a filmat tot! Video

Doi hoți au fost filmați în timp ce furau banii unui nevăzător care cânta la chitară, pe stradă. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă. 

Doi hoți au fost filmați în timp ce furau banii unui nevăzător care cânta la chitară, pe stradă. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

Tânărul nevăzător Chris Chadwick-Parnell, în vârstă de 23 de ani, a fost prădat de hoții Gary Williams și Alan Fothergill, în timp ce cânta la chitară în Bangor, Țara Galilor, lângă câinele lui ghid.

Alan Fothergill, în vârstă de 43 de ani, a luat mai multe monede din cutia instrumentului muzical și i le-a dat lui Gary Williams, în vârstă de 51 de ani. Cel de-al doilea a aruncat patru lire sterline înapoi în cutie, pretinzând că face o donație.

Gary Williams nu și-a recunoscut fapta și a fost condamnat la 30 de luni de închisoare, în timp ce Alan Fothergill, care a pledat vinovat, a primit doar 26 de luni de închisoare.

În urma jafului, Chris Chadwick-Parnell, care urmează să devină tată, susține că nu se mai simte în siguranță să cânte la chitară în oraș.

Pentru Chris Chadwick-Parnell au fost donați online, prin crowdfunding, peste 1.600 de lire sterline.

Spania - Sánchez oferă Unidas Podemos responsabilităţi în instituţii nesubordonate Consiliului şi respinge ideea de refe... Preşedintele mexican, Andres Manuel Lopez Obrador, a anunţat că va aloca mai mulţi bani pentru securitate în 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x