Antena Căutare

Momentul în care o gimnastă își rupe ambele picioare în timpul unei concurs! Mesajul făcut public de pe patul de spital: ”A fost ultima seară!”

O gimnastă a trecut prin momente dramatice în timpul unei competiții, întrucât și-a rupt ambele picioare. Imaginile surprinse în timpul concursului au făcut înconjurul lumii. 

O gimnastă a trecut prin momente dramatice în timpul unei competiții, întrucât și-a rupt ambele picioare. Imaginile surprinse în timpul concursului au făcut înconjurul lumii.

Gimnasta Samantha Cerio, de la Universitatea Auburn, din SUA, și-a rupt ambele picioare în timpului unui concurs ce a avut loc vineri seară. La un moment dat, tânăra a pus mâinile în pământ, a sărit, însă la aterizare picioarele i-au cedat.

Tânăra a fost scoasă pe targă de pe teren și transportată de urgență la spital, în timp ce urla de durere. Șocați de incident, însă, oamenii prezenți în sală s-au gândit să-i vină în ajutor tinerei, așa că s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o, în timp ce era scoasă de pe teren.

”A fost destul de greu să mă uit”, a spus antrenorul Jeff Graba.

Ulterior, la scurt timp după ce a ajuns la spital și a primit îngrijiri medicale, Samantha Cerio a făcut public un mesaj în care a anunțat că renunță la gimnastică.

”A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile și las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin. Gimnastica m-a învățat ce înseamnă munca grea, umilința, integritatea și dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aș fi gândit niciodată. Poate că nu s-a terminat așa cum mi-aș fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ți-ai imaginat”, a mai scris sportiva care va avea nevoie de un drum lung de recuperare.

Ambulanță spulberată de tren, după o greșeală a șoferului. Cei doi medici au murit pe loc. Imagini șocante!... Momentul în care o fetiță de șase ani cade în gol de la etajul 26 al unui bloc-turn! Atenție, imagini care vă pot afecta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x