Antena Căutare

Morgan Freeman, cu lacrimi în ochi atunci când a auzit de drama unui român care a scăpat din ”orfelinatele groazei”

Celebrul actor Morgan Freeman a fost impresionat de drama unui român. Este vorba de Izidor Ruckel, una dintre victimele din orfelinatele groazei, care a scăpat cu viaţă după ce a fost adoptat de o familie din Statele Unite. Actorul a vrut să afle de la el atrocităţile prin care a trecut în lagărul din Sighetul Marmaţiei. Interviul va fi difizat în seria de reportaje intitulată Povestea noastră.

E povestea a zeci de mii de copii abandonaţi şi abuzaţi. Unul dintre ei e Izidor. El a scăpat cu viaţă din lagărul din Sighetu Marmaţiei, acolo unde au murit 239 de copii. Iar acum şi-a spus povestea în faţa lui Morgan Freeman.

„Prin şocat vreau să spun că a fost surprins că a trebuit să trecem prin atât de multe, având în vedere că am fost abuzaţi, neglijaţi, izolaţi şi priviţi ca o ruşine. Reacţia lui a fost: "sună a exterminarel!" Şi i-am zis că asta a fost în linii mari. O exterminare a orfanilor”, a povestit Izidor.

Interviul a durat patru ore. Într-un parc din Los Angeles, rezervat doar lor, Izidor a vorbit şi despre întoarcerea lui în România în 2001, când şi-a cunoscut părinţii biologici.

36 de pui panda, prezentaţi pentru prima oară publicului... Au defilat pe podium în scaun rulant. Modelele au trecut prin accidente cumplite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x