Antena Căutare

Magia din Ziua Sfanta! Mos Craciun a vorbit prin limbajul semnelor cu un copil care nu aude din SUA

Mos Craciun exista si vorbeste cu fiecare copil pe limba lui. Cel mai bine stie asta, Cameron, un baietel de trei ani din Statele Unite ale Americii, care nu aude. Baiatul a ramas uimit cand a vazut ca Mosul dintr-un centru comercial i-a vorbit prin limbajul semnelor. Gestul sau a emotionat o tara intreaga

Parintii lui Cameron l-au dus pe acesta si pe sora lui mai mare intr-un centru comercial sa-l intalneasca pe Mos Craciun. Dar cand a vazut ca ceilalti copiii vorbesc cu mosul, baiatul de trei ani care nu aude si-a intors spatele si n-a mai vrut sa mearga langa batranul cu barba.

Mosul a observat asta si nu a ramas indiferent: i-a vorbit prin semne.“Dintr-o data Mosul l-a intrebat pe Cameron: "Esti un baiat cuminte?". Nu este ceva ce vezi mereu cand te duci sa-l intalnesti pe Mos Craciun. Am vrut sa plang. Sunt o multime de oameni care nu stiu limbajul semnelor si apare Mos Caciun care stie exact ce vrea Cameron sa vada”, poveste mama baietelului.

Mosul din Mall a stat de vorba in acest an cu peste 18.000 de copii si pe cei mai multi i-a uitat deja. Pe Cameron in schimb nu-l va uita prea curand.

“Absolut! A fost minunat! Traiesc pentru un astfel de moment, marturiseste Mos Craciun.

Iahtul lui Steve Jobs a primit permisiunea de a parasi portul Amsterdam... Un roman a incercat sa intrerupa slujba de Craciun oficiata de Papa Benedict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x