Antena Căutare

Mosule, ce tanar vrei sa te simti! Noua iubita a lui Berlusconi este cu aproape 50 de ani mai tanara

Despre Silviu Berlusconi s-au scris multe, s-au vorbit si mai multe, insa un lucru e cert: este un mare iubitor de femei. Noua sa cucerire este aproape cu, atentie, jumatate de secol mai tanara decat el

Amorul este una dintre slabiciunile fostului premier italian, iar femeile care i-au pasit prin dormitor nu sunt deloc putine la numar. Silvio Berlusconi si-a facut un renume de mare cuceritor, in pofida varstei... de bunicut. Are 76 de ani si l-ar prinde mai bine rolul lui Mos Craciun, insa nu-l tenteaza deloc asta. Prefera o iubita in floarea varstei, sa simta mirosul tineretii, iar Francesca Pascale, de numai 27 de ani, a picat la tanc!

"Il Cavaliere", asa cum i se mai spune fostului premier, a inceput recent relatia cu fosta dansatoare sexy, care, daca nu ati facut calculele, este mai mica decat el cu aproape... 50 de ani.

Se pare ca Francesca i-a furat inima, iar cei doi se afiseaza impreuna, in tot felul de locatii si la tot soiul de evenimente. Cred ca la el s-a gandit Gheorghe Gheorghiu atunci cand a iesit cu melodia "Dar unde dragoste nu e, nimic nu e".

Foto: politicaesocieta.blogosfere.it

VIDEO! Bataie cu pumni si picioare in Parlamentul Ucrainei! Vitali Kliciko, simplu spectator!... Marea Britanie: Milioane de adulti, mai slabi la matematica decat un copil de noua ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x