Antena Căutare

Mult talent, putin noroc: O romanca din Italia a intrat cu 10 la Conservatorul din Potenza, dar traieste in saracie

La numai 14 ani, o tanara romanca si tatal ei traiesc de pe o zi pe alta. Greutatile n-au impiedicat-o insa pe Denisa Curtasu sa lupte pentru visul ei. Tanara spera sa cante pe cele mai importante scene din lume. Si are sansa sa o faca. In urma cu trei ani a intrat cu media zece la conservatorul din Potenza. In weekend, tanara i-a incantat pe cateva sute de spectatori, la Festivalul Romanilor din Milano.

Un profesor de muzica italian a invitat-o pe Denisa Curtasu, in urma cu patru ani, in Italia. Tatal ei nu a ezitat sa renunte la tot ce avea in Romania pentru a ii oferi un viitor mai bun Denisei. Cu toate acestea, Catalin are un singur vis: “Imi doresc ca sa fie ascultata de cineva, care poate sa ii ofere o bursa de studii sau un privilegiu de a ajunge acolo unde isi doreste”.

Iar singurul ajutor pe care il primeste Denisa este doar din partea lui. Pe mama sa nu a mai vazut-o de trei ani.

Cazul Denisei nu este singular. O alta tanara romanca, Mariana Preda, castigatoare a numeroase concursuri nationale si internationale, si-a uimit auditoriul, aseara, de pe scena din Milano. Aceasta este cea de noua editie a Festivalului Romanilor la Milano.

foto: denisacurtasu.bandcamp.com

China: 36 de morti si zeci de disparuti, in urma naufragiului unui feribot... Un restaurant din Italia face troc cu clientii: "Dai un tablou, dam o supa gustoasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x