Căutare Live

Nancy Reagan, fosta prima doamnă a SUA, a murit la 94 de ani!

Fosta prima doamnă a Statelor Unite, Nancy Reagan, a murit, duminică. Conform NBC, Nancy Regan a murit în urma unei insuficiențe cardiace

Fosta prima doamnă a Statelor Unite, Nancy Reagan, a murit, duminică. Conform NBC, Nancy Regan a murit în urma unei insuficiențe cardiace.

Fosta primă doamnă urmează să fie înmormântată lângă soțul său, care a murit în anul 2004. Nancy Reagan a fost Prima Doamnă a Statelor Unite în perioada 1981 - 1989.
Ea s-a căsătorit cu Ronald Reagan în 1952 şi a fost una dintre cele mai influente şi controversate prime doamne din istoria Statelor Unite.
Fosta actriţă l-a ajutat pe soţul său să supravieţuiască unor probleme precum o tentativă de asasinat şi o intervenţie chirurgicală împotriva cancerului, în timpul preşedinţiei sale, din perioada 1981-1989.
A ţinut zeci de ani în casă vaza preferată! Ce a descoperit în ea este înfiorător... Imagini adorabile! Casa regală a Marii Britanii a făcut publice fotografii din prima vacanţă a Prinţesei Charlotte...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri