Antena Căutare

Naufragiu in largul insulei Java: Peste 100 de oameni salvati si zeci de disparuti

Peste o suta de persoane au supravietuit naufragiului din largul insulei indoneziene Java, alte zeci sunt disparute, iar un copil a murit. Cauza ar putea fi o problema a motorului ambarcatiunii.

Ambarcatiunea cu migranti avea aproximativ 170 de persoane la bord si se indrepta spre Australia cand a naufragiat in largul insulei Java, a relatat presa locala care a transmis un prim bilant neconfirmat de zeci de morti sau disparuti, informeaza Mediafax.

Autoritatile maritime australiene au confirmat ca operatiunile de salvare sunt in curs si ca sunt coordonate de autoritatile indoneziene. "Suntem la curent cu accidentul petrecut la sud de Java. Autoritatile indoneziene se ocupa. Autoritatile australiene nu sunt implicate in accident", a declarat purtatorul de cuvant al autoritatilor maritime australiene.

Presa australiana a raportat ca ambarcatiunea care transporta persoane originare din Sri Lanka si Iran s-a scufundat in apele adanci marti seara.

Daily Telegraph a afirmat ca in jur de 60 de persoane au murit sau sunt date disparute. Motivul naufragiului ar fi o problema a motorului. Acesta ar fi inceput sa scoata fum, iar ambarcatiunea ar fi luat apa la scurt timp dupa plecare. Alte publicatii au transmis ca moartea unei singure persoane, un copil, a fost pentru moment confirmata.

Foto: Hepta

William si Kate l-au prezentat lumii pe micul lor print... FOTO: La iesirea din spital, Kate a purtat o rochie asemanatoare cu cea a Printesei Diana, in anul 1982...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x