Naufragiul din Coreea de Sud: peste 300 de persoane, date dispărute!

Coreea de Sud e în stare de şoc. La o zi după naufragiul unui feribot aproape trei sute de oameni sunt în continuare dispăruţi, majoritatea elevi de liceu.

Coreea de Sud e în stare de şoc. La o zi după naufragiul unui feribot aproape trei sute de oameni sunt în continuare dispăruţi, majoritatea elevi de liceu.

Mesajele pe care le-au trimis celor dragi în momentul în care apele năvăleau în vas sunt sfâşietoare. La fel şi mărturiile supravieţuitorilor. Cu ultimele puteri s-au agăţat de balustrade şi au încercat să reziste deasupra apei până la sosirea ajutoarelor. Zeci de salvatori au făcut eforturi supraomeneşti ca să-i salveze pe pasageri, care erau în mare parte liceeni plecaţi într-o excursie organizată de şcoală.

Unii adolescenţi au îmbrăcat vestele de salvare şi au sărit în apă. Alţii au aşteptat la bordul vasului să fie salvaţi, fără să-şi dea seama că această decizie le-ar putea aduce sfârşitul.

"Sunt câţiva oameni pe navă. Nu pot vedea nimic. Este beznă. Mai sunt câţiva oameni pe navă şi nu suntem morţi încă. Te rog, dă mai departe acest mesaj", sunt cuvintele trimise de unul dintre tinerii dispăruţi. N-a fost singurul care, aflat în faţa morţii, a încercat să-i contacteze pe cei dragi.

Citeşte mai multe pe observator.tv!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri