Antena Căutare

NEBUNIE: Tableta iPad s-a lansat azi pe plan mondial

Dupa piata din SUA, care a pus prima mana pe cel mai ravnit gadget mondial al prezentului, tableta iPad produsa de Apple, azi a venit randul mai multor tari din lume, printre care Marea Britanie, Australia, Canada, Germania, Franta, Japonia, Italia sau Spania sa ia cunostinta cu iPad-ul.

Interesul a fost enorm, la Sydney coada avand peste 200 de metri lungime, iar oamenii s-au impins pentru a intra mai repede in magazin. La Tokyo coada a avut la un moment dat 1.200 de persoane, in timp ce la Londra primul cumparator a fost un baiat de 17 ani care statea de mai mult de zece ore in fata magazinului. Tot in capitala Regatului Unit au existat oameni ce au platit alte persoane care sa stea in locul lor la coada, potrivit hotnews.ro.

Lansata in aprilie in SUA, tableta iPad s-a vandut in peste un milion de bucati doar pe piata americana.

Luna viitoare iPad va mai patrunde oficial in alte noua tari: Austria, Belgia, Hong Kong, Irlanda, Luxemburg, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda si Singapore.

Atentat in India: 65 de morti si 150 de raniti, dupa o explozie la un tren de persoane... Presedintele din Malawi, Bingu wa Mutharika, a gratiat cuplul de homosexuali condamnat la inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x