Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Nepoata lui Michael Jackson, înjunghiată de șapte ori, în plină stradă! Imagini șocante, surprinse imediat după atac - FOTO

Nepoata lui Michael Jackson a fost atacată, în plină stradă, de o femeie! Agresoarea a înjunghiat-o de șapte ori, în zona feței și a gâtului.

Nepoata lui Michael Jackson, înjunghiată de șapte ori, în plină stradă! Imagini șocante, surprinse imediat după atac - FOTO

Au apărut imagini șocante, suprinse la doar câteva secunde după ce Yasmine Jackson, nepoata lui Michael Jackson, a fost înjunghiată de șapte ori de o femeie, lângă apartamentul ei din Las Vegas.

În imagini, agresoarea, Angela Bonell, 22 de ani, este imobilizată de polițiști în timp ce victima ei, Jackson, asistentă medicală, stă prăbușită pe trotuar, cu fața plină de sânge.

Mama lui Yasmine, Joh’Vonnie, a fost copilul din flori al secretarei Cheryle Terrell și a tatălui lui Michael, Joe Jackson.

Nepoata lui Michael Jackson, înjunghiată de șapte ori, în plină stradă! Imagini șocante, surprinse imediat după atac - FOTO Yasmine și bunicul ei, Joe Jackson

Tânăra a postat imaginile pe o rețea socială:

„Am fost înjunghiată de șapte ori, lângă casă, de o femeie, o rasistă, care urla la mine și mă înjura. Nu am meritat așa ceva”, a spus Yasmine.

Agresoarea, Angela Bonell, a fost arestată și acuzată de tentativă de omor. Poliția din Las Vegas a răspuns unei solicitări făcute de martori oculari, pe 30 mai, potrivit căreia o femeie era victima unei agresiuni.

Nepoata lui Michael Jackson, înjunghiată de șapte ori, în plină stradă! Imagini șocante, surprinse imediat după atac - FOTO Angela Bonell, femeia care a atacat-o pe nepoata lui Michael Jackson

În urma incidentului, Jackson a fost dusă de urgență a spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile de la nivelul feței și a gâtului.

Potrivit martorilor, cele două femei locuiesc în același complex rezidențial. Bonell ar fi fost deranjată de fapul că Jackson, care locuia în aparatamentul de deasupra, făcea prea multă gălăgie. Înainte de a scoate cuțitul, agresoarea a lovit-o pe nepoata lui Michael Jackson cu o mătură.

Recomandari