Antena Căutare

New York: Patronul roman al unui restaurant, dat in judecata de angajati. Ii obliga sa munceasca 60 de ore pe saptamana

Un roman, prieten cu Arnold Schwarzenegger si patron al unui faimos restaurant din New York, a ajuns intr-o postura stanjenitoare. Angajatii l-au dat in judecata pe motiv ca-i obliga sa munceasca mult peste program, dar nu-i plateste cum trebuie. Romanul este acum vedeta in paginile tabloidelor de peste Ocean.

Sharon Stone, Arnold Schwarzenegger, Brian Adams, Valentino, Mikey Rourke - sunt numai cateva nume de pe lista clientilor faimosi ai restaurantului Nello, de pe bulevardul Maddison, in buricul New York-ului. Localul are specific italienesc, dar este condus de romanul Nelu Balan.


Romanul Balan este obisnuit sa apara in compania VIP-urilor. El insusi a devenit o celebritate cu restaurantul sau, care atrage ca un magnet vedetele.

Pragul localului a fost trecut si de patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici. Dupa o ora si jumatate, a achitat o nota de plata de 47.000 de dolari. De altfel, restaurantul Nello e renumit pentru preturile piperate. O portie de paste cu trufe costa 275 de dolari, iar, de exemplu , pentru micul dejun se plateste pana la 300 de dolari.

La asemenea preturi, angajatii lui Nello Balan se plang ca patronul ii insala. Ei spun ca romanul ii obliga sa munceasca 60 de ore pe saptamana, dar nu le plateste orele suplimentare si, in plus, le taie si din bacsisuri. Nemultumiti, angajatii si-au chemat patronul in tribunal, sa dea socoteala si sa plateasca despagubiri.

Nelu Balan e insa obisnuit cu scandalurile si cu tribunalele. El a dat in judecata un fotomodel pe motiv ca i-a rupt umbrela de 5.000 de dolari, pe care el i-o imprumutase. De asemenea, in 2006, romanul a ajuns in arest, dupa ce si-a batut iubita.

VIDEO! Turcia: Salvati de pe un iaht in flacari... UPDATE! Un avion cu 130 de persoane, prabusit in Pakistan. Nu exista supravietuitori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x