Căutare Live

Niciun deces în China continentală şi 26 de noi contaminări, dintre care 15 ”importate”

Autorităţile sanitare chineze au anunţat vineri 26 de noi contaminări cu noul coronavirus, înreistrate joi în China continentală - un bilanţ în scădere - şi precizează că 15 dintre aceste cazuri sunt ”importate”, relatează Reuters.

Comisia Naţională chineză a Sănătăţii a anunţat un bilanţ total de 82.367 de contaminări şi 3.342 de la începutul epidemiei în ţară.

Niciun deces nu a fost înregistrat joi, a precizat Comisia.

Oraşul chinez Wuhan - ”leagănul” epidemiei noului coronavirus - a anunţat ulterior, vineri, că revizuit în creştere bilanţul deceselor şi contaminărilor cu noul coronavirus, potrivit postului chinez CCTV.

Oraşul a anunţat 1.290 de morţi şi 325 de contaminări suplimentare, iar bilanţul covid-19 - numai la Wuhan - a crescut la 3.869 de morţi şi 50.333 de contaminări.

Această revizuire corectează bilanţuri eronate - detalii şi omisiuni - au precizat autorităţile din capitala provinciei Hubei (centru).

Sursa : news.ro

Bilanţul deceselor în Wuhan, revizuit în creştere cu 50%... Bilanţul covid-19 în Germania creşte cu 299 de morţi şi 3.380 de contaminări la 3.868 de decese şi 133.830 de cazuri...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri