Niciun deces în China continentală şi 26 de noi contaminări, dintre care 15 ”importate”

Autorităţile sanitare chineze au anunţat vineri 26 de noi contaminări cu noul coronavirus, înreistrate joi în China continentală - un bilanţ în scădere - şi precizează că 15 dintre aceste cazuri sunt ”importate”, relatează Reuters.

Comisia Naţională chineză a Sănătăţii a anunţat un bilanţ total de 82.367 de contaminări şi 3.342 de la începutul epidemiei în ţară.

Niciun deces nu a fost înregistrat joi, a precizat Comisia.

Oraşul chinez Wuhan - ”leagănul” epidemiei noului coronavirus - a anunţat ulterior, vineri, că revizuit în creştere bilanţul deceselor şi contaminărilor cu noul coronavirus, potrivit postului chinez CCTV.

Oraşul a anunţat 1.290 de morţi şi 325 de contaminări suplimentare, iar bilanţul covid-19 - numai la Wuhan - a crescut la 3.869 de morţi şi 50.333 de contaminări.

Această revizuire corectează bilanţuri eronate - detalii şi omisiuni - au precizat autorităţile din capitala provinciei Hubei (centru).

Sursa : news.ro

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri