Antena Căutare

”Dumnezeu are acum încă un înger în Rai!” Nick Cordero, actorul cunoscut pe Broadway, a murit după 95 de zile de spitalizare în urma infecției cu noul coronavirus

Lumea filmului internațional este în doliu după ce Nick Cordero, un actor cunoscut pe Broadway, s-a stins din viață din cauza coronavirsului, după ce timp de 95 de zile a fost internat în spital. 

”Dumnezeu are acum încă un înger în Rai!” Nick Cordero, actorul cunoscut pe Broadway, a murit după 95 de zile de spitalizare în urma infecției cu noul coronavirus Galerie
”Dumnezeu are acum încă un înger în Rai!” Nick Cordero, actorul cunoscut pe Broadway, a murit după 95 de zile de spitalizare în urma infecției cu noul coronavirus

Actorul Nick Cordero s-a stins din viață la vârsta de 41 de ani, la Spitalul Cedars-Sinai, din Los Angeles, după 95 de zile de internare.

Anunțul privind trecerea lui în neființă a fost făcut chiar de soția lui, Amanda Kloots, care a făcut public un mesaj emoționant pe Instagram. Cei doi aveau împreună un copil de un an de zile, pe nume Elvis.

Șefa secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Galaţi, mesaj cutremurător: "Suntem obosiţi psihic, epuizati fizic, resemnaţi"

Aceasta a scris că în ultimele sale clipe Nick Cordero ”a fost înconjurat de familie, care a cântat și s-a rugat în timp ce el a părăsit liniștit acest pământ”.

”Dumnezeu are acum încă un înger în Rai”, a mai spus Amanda, care acum va fi nevoită să-și crească singură fiul, care are doar un an de zile.

”Dumnezeu are acum încă un înger în Rai!” Nick Cordero, actorul cunoscut pe Broadway, a murit după 95 de zile de spitalizare în urma infecției cu noul coronavirus

Amy Winehouse, omagiată cu o plachetă pe Music Walk of Fame din Londra. Un film şi un spectacol pentru Broadway, în pregătire

Nick Cordero, internat în spital pentru 95 de zile

Actorul, care tocmai se mutase în Los Angeles pentru a putea să joace în ”Rock of Ages Hollywood”, s-a infectat cu noul coronavirus în luna martie, când a fost și internat în spital. Din păcate, evoluția bolii a fost dramatic, motiv pentru care medicii au decis să-i amputeze un picior în luna aprilie, când i s-au format niște cheaguri de sânge în timp ce era format mecanic.

Ulterior, Nick Cardero a suferit mai multe complicații, printre care două atacuri cerebrale, un șoc septic și acumulare de fungi în plămâni.

Actriţa Laurel Griggs, cunoscută din apariţii pe Broadway şi din emisiunea "SNL", a murit la vârsta de 13 ani

”Mi-am pierdut credința și mă doare tot. Inima mea este frântă și nu îmi pot imagina viața noastră fără el. Nick a fost o lumină strălucitoare”, a scris Amanda Kloots, care îi era soție din 2017.

Actorul era cunoscut spectacolele ”Waitress”, ”Rock of Ages” şi ”A Bronx Tale”. De asemenea, actorul născut în Ontario a apărut în mai multe seriale tv (Blood Bloods”, ”Law & Order”, ”Lilyhammer”).

Un nou satelit-spion, pus pe orbită de Israel... India devine a treia cea mai afectată ţară de covid-19 după SUA şi Brazilia, cu aproape 700.000 de contaminări; bilanţul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x