Nimeni nu-i dădea nicio șansă de supraviețuire. „Fetița - sirenă” trăiește și este o domnișoară foarte frumoasă!

În urmă cu mai bine de 10 ani presa din întreaga lume prezenta cazul micuței Milagros Cerrón, o fetiță care venea pe lume cu o malformație congenitală neobișnuită. Picioarele îi erau lipte de o membrană, iar mușchii și oasele unite ca-ntr-o coadă de sirenă

În urmă cu mai bine de 10 ani presa din întreaga lume prezenta cazul micuței Milagros Cerrón, o fetiță care venea pe lume cu o malformație congenitală neobișnuită. Picioarele îi erau lipte de o membrană, iar mușchii și oasele unite ca-ntr-o coadă de sirenă.

Cazul a stârnit un interes major pentru că majoritatea specialiștilor nu-i dădea nicio șansă de supraviețuire. Totuși, câțiva medici curajoși din Peru și-au luat inima în dinți și au supus-o pe tânără mai multor intervenții chirurgicale cărora Millagros le-a supraviețuit.

Acum, micuța are 13 ani, merge la școală și ceea ce este cu adevărat impresionant este că a fost înscrisă la cursuri de dans pe care le urmează cu mare pasiune.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri