Antena Căutare

Nimic nu mai poate sta în calea nunții dintre Meghan Markle și Prințul Harry! Regina Elisabeta și-a dat consințământul pentru căsătoria celor doi

A mai rămas mai puțin de o săptămână de zile până când Meghan Markle și Prințul Harry își vor uni destinele, iar Palatul Buckingham a dezvăluit consimţământul scris al reginei Elizabeth II pentru nunta celor doi, conform anunțului făcut pe pagina de socializare a Casei Regale. 

A mai rămas mai puțin de o săptămână de zile până când Meghan Markle și Prințul Harry își vor uni destinele, iar Palatul Buckingham a dezvăluit consimţământul scris al reginei Elizabeth II pentru nunta celor doi, conform anunțului făcut pe pagina de socializare a Casei Regale.

Documentul este scris de mână pe pergament - folosit doar pentru cele mai importante acte de stat - decorat cu un dragon roşu, care simbolizează Ţara Galilor, dar şi cu embleme florale ale Marii Britanii - tradafirul, scaietele şi trifoiul. De asemenea, este adăugată şi emblema prinţului Harry, inclusiv trei scoici din blazonul familiei Spencer.

În dreapta textului se află un alt trandafir, simbol şi al Statelor Unite, şi câte doi maci galbeni, ce simbolizează statului California, unde îşi are originile Meghan Markle.

Consimţământul este semnat, în dreapta sus, „Elizabeth R.” (de la latinescul regina, n.r.) şi va fi înmânat celor doi după nuntă.

Nimic nu mai poate sta în calea nunții dintre Meghan Markle și Prințul Harry! Regina Elisabeta și-a dat consințământul pentru căsătoria celor doi

Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor căsători pe 19 mai în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor, reşedinţă a Reginei Elisabeta a II-a localizată în vestul Londrei.

Teroare în inima Parisului! Ce a strigat ATACATORUL în timp ce lovea cu cuțitul trecătorii!... Vremea a luat-o razna! Cel puţin 41 de morţi în urma unor furtuni puternice produse în India! Oamenii, avertizați să nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x