Antena Căutare

Pericol radioactiv în Europa! Nivelul radiațiilor a depășit limita normală. Oamenii își fac rezerve de iod

Este alertă printre localnicii din regiunea din nordul Rusiei, unde o explozie s-a produs la o bază militară, iar nivelul radiaţiilor ar fi crescut. Oamenii îşi fac rezerve de iod, substanţă care reduce efectele expunerii la substanţele radioactive.

Pericol radioactiv în Europa! Nivelul radiațiilor a depășit limita normală. Oamenii își fac rezerve de iod Galerie
| Profimedia

Este alertă printre localnicii din regiunea din nordul Rusiei, unde o explozie s-a produs la o bază militară, iar nivelul radiaţiilor ar fi crescut de 20 de ori peste limita normală, conform Greenpeace. Oamenii îşi fac rezerve de iod, substanţă care reduce efectele expunerii la substanţele radioactive.

Autorităţile susţin însă că situaţia a revenit imediat la normal. Dar au anunţat că în explozie au murit cinci angajaţi ai Agenţiei Nucleare.

Până acum, bilanţul oficial era de doi morţi şi şase răniţi. Un expert american, citat de presa independentă rusă, susţine că accidentul s-a produs în timpul testării unor rachete balistice cu propulsie nucleară.

Soţia unui american încarcerat în Iran sub acuzaţia de spionaj îl ”imploră” pe Trump să obţină eliberarea unui ”om nevin... Copilaș de nici doi ani, drogat cu două substanțe extrem de periculoase! Explicațiile halucinante ale mamei sale, o pușt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x