Căutare Live

Pericol radioactiv în Europa! Nivelul radiațiilor a depășit limita normală. Oamenii își fac rezerve de iod

Este alertă printre localnicii din regiunea din nordul Rusiei, unde o explozie s-a produs la o bază militară, iar nivelul radiaţiilor ar fi crescut. Oamenii îşi fac rezerve de iod, substanţă care reduce efectele expunerii la substanţele radioactive.

Profimedia

Este alertă printre localnicii din regiunea din nordul Rusiei, unde o explozie s-a produs la o bază militară, iar nivelul radiaţiilor ar fi crescut de 20 de ori peste limita normală, conform Greenpeace. Oamenii îşi fac rezerve de iod, substanţă care reduce efectele expunerii la substanţele radioactive.

Autorităţile susţin însă că situaţia a revenit imediat la normal. Dar au anunţat că în explozie au murit cinci angajaţi ai Agenţiei Nucleare.

Până acum, bilanţul oficial era de doi morţi şi şase răniţi. Un expert american, citat de presa independentă rusă, susţine că accidentul s-a produs în timpul testării unor rachete balistice cu propulsie nucleară.

Rușinos! Mesaje INCREDIBILE în limba română, în aeroportul din Dublin, după cazul Caracal! „Dacă ești traficată pentru s... Copilaș de nici doi ani, drogat cu două substanțe extrem de periculoase! Explicațiile halucinante ale mamei sale, o pușt...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri