Nizar Najarian, secretar general al partidului Kataëb, a murit ca urmare a exploziei din portul din Beirut. Deflagraţiile ar putea fi cauzate de "materiale explozibile confiscate"

Nizar Najarian, secretar general al partidului Kataëb, a murit marţi ca urmare a exploziei din portul din Beirut, a anunţat agenţia naţională ANI. Exploziile violente ar putea să fi fost cauzate de "materiale explozibile" confiscate şi stocate în depozit "de ani", a estimat marţi un înalt responsabil al securităţii, potrivit Le Figaro.

Najarian care se afla în sediul Kataëb, la Saïfi, a fost lovit în cap, potrivit www.lorientlejour.com.

Explozia a provocat cel puţin zece morţi şi sute de răniţi şi a distrus geamurile din numeroase imobile şi magazine pe kilometri.

Noi informații despre exploziile de la Beirut. Sunt peste 2.500 de victime: ”E ca la Hiroshima şi Nagasaki” Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

"Se pare că există un depozit care conţine materiale confiscate de mai mulţi ani şi pare că este vorba de unele foarte explozive", a indicat directorul general al Securităţii generale Abbas Ibrahim, întrebat de televiziuni, aflat în zonă.

"Departamentele în cauză fac anchetă şi ne vor spune care este cauza incidentului", a adăugat el.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri