Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nizar Najarian, secretar general al partidului Kataëb, a murit ca urmare a exploziei din portul din Beirut. Deflagraţiile ar putea fi cauzate de "materiale explozibile confiscate"

Nizar Najarian, secretar general al partidului Kataëb, a murit marţi ca urmare a exploziei din portul din Beirut, a anunţat agenţia naţională ANI. Exploziile violente ar putea să fi fost cauzate de "materiale explozibile" confiscate şi stocate în depozit "de ani", a estimat marţi un înalt responsabil al securităţii, potrivit Le Figaro.

Najarian care se afla în sediul Kataëb, la Saïfi, a fost lovit în cap, potrivit www.lorientlejour.com.

Explozia a provocat cel puţin zece morţi şi sute de răniţi şi a distrus geamurile din numeroase imobile şi magazine pe kilometri.

Noi informații despre exploziile de la Beirut. Sunt peste 2.500 de victime: ”E ca la Hiroshima şi Nagasaki” Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

"Se pare că există un depozit care conţine materiale confiscate de mai mulţi ani şi pare că este vorba de unele foarte explozive", a indicat directorul general al Securităţii generale Abbas Ibrahim, întrebat de televiziuni, aflat în zonă.

"Departamentele în cauză fac anchetă şi ne vor spune care este cauza incidentului", a adăugat el.

Recomandari