Antena Căutare

Noile norme de securitate Google, investigate de specialisti europeni

Autoritatea franceza de reglementare in domeniul protectiei datelor a anuntat ca va investiga noua politica a Google in domeniul confidentialitatii datelor personale ale utilizatorilor, impreuna cu alte autoritati europene de profil, existand suspiciunea ca cel mai mare motor de cautare nu mai respecta normele europene cu privire la protejarea datelor personale.

Comisia Nationala pentru Informatica si Libertate (CNIL) din Franta a anuntat Google ca va efectua investigatii in numele sau alaturi de alte autoritati de reglementare europene, urmand sa trimita companiei americane o lista de intrebari, pana la jumatatea lunii martie.

Google a anuntat ca va simplifica politica in domeniul confidentialitatii datelor, consolidand 60 de prevederi intr-una singura, care sa fie aplicata tuturor serviciilor, inclusiv pentru YouTube, Gmail si Google+. Astfel, Google va putea sa centralizeze toate datele legate de utilizatorii diferitelor servicii pe care le are compania.

Tornade ucigase in SUA: cel putin 9 morti... Egipt: Primele alegeri prezidentiale dupa inlaturarea lui Hosni Mubarak, pe 23-24 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x