Antena Căutare

Norul de cenusa vulcanica din Islanda nu ajunge pana sambata in Romania

Norul de cenusa vulcanica din Islanda nu va ajunge deasupra Romaniei pina in noaptea de vineri spre sambata (28.05.2011, ora 3.00), a anuntat vineri Ministerul Mediului.


"In conformitate cu ultima actualizare a prognozei elaborate de London Volcanic Ash Advisory (Centru international de avertizare pentru aviatie privind cenusa vulcanica), pana in aceasta noapte (28.05.2011, ora 03), norul de cenusa vulcanica nu va fi prezent deasupra zonei geografice a Romaniei", se arata in comunitul de presa emis de Ministerul Mediului si Padurilor.

Ministerul anunta ca, pottrivit Institutului de Meteorologie din Islanda, emisia de cenusa vulcanica s-a intrerupt. De asemenea, conform modelor de dispersie, in urmatoarele 24 de ore nu se vor inregistra depasiri ale valorilor maxime admise ale concentratiilor de poluanti datorate norului de cenusa vulcanica pe teritoriul Romaniei.

VIDEO! Fregata Regele Ferdinand a salvat 150 de oameni din mijlocul apelor... Reuters: "Romania, tara drumurilor catre nicaieri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x