Antena Căutare

Norul vulcanic opreste zborurile in Norvegia si Danemarca. Vezi traseul norului de cenusa!

Norul de cenusa care s-a ridicat in urma eruptiei vulcanului Grimsvotn din Islanda a ajuns marti deasupra nordului Europei, provocand suspendarea mai multor curse aeriene in Norvegia si intarzieri in Danemarca, informeaza Associated Press.



Autoritatile daneze au inchis spatiul aerian sub sase kilometri in nord-vestul tarii, si desi nu exista aeroporturi in acea zona, care sa fie afectate de cenusa vulcanica, mai multe zboruri au inregistrat intarzieri, in timp ce alte curse au fost anulate la Copenhaga.

2011/05/24//292084-nor2.jpg

Norul de cenusa vulcanica a afectat cursele aeriene din Scotia, cauzand anulari multiple ale curselor aeriene si blocarea pe aeroport a mii de pasageri.
Inclusiv vizita presedintelui american in Irlanda a fost afectata de nor, Barack Obama fiind obligat sa paraseasca tara mai repede decat era planificat, pentru a-si putea continua turneul european.

Joi, norul emis de vulcanul Grimsvotn ar putea afecta vestul Frantei si nordul Spaniei, a avertizat organizatia europeana pentru securitate aeriana Eurocontrol.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images; Antena3

Holera se raspandeste in Republica Dominicana - peste o mie de cazuri in toata tara... Gafa marca Bill Clinton in Muntenegru: "Ma bucur sa fiu in Macedonia!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x