Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Norvegia a luat cele mai dure măsuri „pe timp de pace”, pentru limitarea epidemiei de coronavirus

Pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus, joi seară, autorităţile din Norvegia au anunţat cele mai stricte măsuri aplicate „pe timp de pace”.

Norvegia a luat cele mai dure măsuri „pe timp de pace”, pentru limitarea epidemiei de coronavirus

Anunțul a fost făcut joi seară Bent Høie, ministrul norvegian al Sănătăţii, citat de postul NRK şi de publicaţia The Week.

„Sunt cele mai ample măsuri pe care populaţia Norvegiei le-a experimentat pe timp de pace”, a afirmat Bent Høie.

Un medic din Timișoara a vindecat cinci pacienți de coronavirus. Doctorul a explicat care este metoda cea mai eficientă

Grădiniţele, şcolile, universităţile, sălile de sport, piscinele şi saloanele de frizerie/coafură vor fi închise. Vor fi amânate toate evenimente sportive.

Magazinele alimentare rămân deschise, dar restaurantele, cluburile de noapte şi barurile vor fi închise dacă nu pot asigura distanţa minimă de un metru între clienţi.

Toţi străinii care vor să intre pe teritoriul norvegian, în afară de cei din ţări nordice, vor fi plasaţi în carantină sau izolare.

Angajaţii din domeniul medical norvegian nu mai au permisiunea de a părăsi ţara.

Norvegia a înregistrat 800 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus. 171 de cazuri au fost confirmate numai joi, când a fost anunțat și primul deces.

România, niciun deces cauzat de Covid-19! Medicul Alexandru Rafila: "Rata mortalităţii în Italia este foarte ridicată pentru că are cea mai îmbătrânită populaţie din Europa!"

Recomandari