Antena Căutare

Nou atac armat intr-o scoala din SUA: Un elev a vrut sa se razbune pe un coleg

N-a trecut o luna de la masacrul din Newtown, in care au murit 20 de copii si sase adulti si americanii sunt din nou in stare de soc. Un elev suparat pe un coleg a intrat in sala de curs cu o arma si a inceput sa traga. Si-a ranit doar rivalul, dar asta pentru ca un profesor si-a riscat viata si l-a oprit la timp.

Zeci de parinti s-au adunat in fata liceului din California, dupa ce au aflat ca s-au tras focuri de arma inauntru. Aflati in stare de soc, cu totii s-au rugat sa-si revada copiii teferi.

Seriful a avut vesti bune pentru ei: „A tras un foc de arma, ranind un alt elev. Acel elev se afla in spital, are 16 ani si este in stare critica, dar stabila la acest moment. Apoi, el a incercat sa impuste un al doilea elev, pe care l-a strigat pe nume. A ratat. Atunci profesorul a incercat sa ii scoata pe elevi din clasa si a incercat sa il tina de vorba”.

Potrivit primelor informatii, atacatorul, a carei identitate nu a fost inca facuta publica, avea un conflict cu elevul pe care l-a ranit. Acesta a scapat cu viata datorita interventiei rapide a profesorului, care a reusit sa il calmeze pe atacator.

“Daca profesorul nu ar fi reactionat rapid, nu stim ce s-ar fi putut intampla. Avea vreo 20 de gloante in buzunar. Nu stim ce s-ar fi putut intampla. Aceasta este o tragedie, dar putea fi mai rau”, a mai precizat seriful.

Primul apel la serviciul de urgenta a fost facut de o eleva care se afla in sala de clasa in care au fost trase focurile de arma. Dupa ce a vorbit cu politistii, adolescenta si-a sunat mama, in timp ce inca era in stare de soc.

Acest atac vine la mai putin de o luna de la masacrul de la scoala din Newtown, in care si-au pierdut viata 20 de copii si sase adulti.

Romanii, subiect de reportaj BBC. Britanicii sunt ingrijoarati ca Regatul Unit ar putea deveni noua tinta a imigrantilor... Cersetor roman, erou in Spania! A gasit un portofel cu bani, insa l-a returnat posesoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x