Căutare Live

Nou-născut ținut sub o dietă vegană strictă. Oasele nu s-au dezvoltat de la naștere, iar la doi ani nu avea niciun dinte

Un cuplu din Australia și-a hrănit copilul nou-născut după o rețetă strictă vegetariană, cel mic a ajuns să cântărească 4,9 kilograme la aproximativ doi ani și să nu aibă dinți.

Un cuplu din Australia și-a hrănit copilul nou-născut după o rețetă strictă vegetariană, cel mic a ajuns să cântărească 4,9 kilograme la aproximativ doi ani și să nu aibă dinți.

Părinții copilului, în vârstă de 30 de ani, s-au declarat vinovați pentru faptul că nu au asigurat necesitățile esențiale pentru creșterea copilului și i-au provocat vătămări. Cei doi au primit 18 luni de serviciu în folosul comunității.

Testele medicale au arătat faptul că oasele celui mic nu s-au dezvoltat de la naștere, celui mic nu i-au crescut nici dinții.

Părinții au recunoscut că au ținut-o pe cea mică sub o dietă vegană strictă, a fost hrănită doar cu banane, ovăz, sedvișuri cu jeleu sau cu unt de arahide și orez. De asemenea, copilul nu a mai fost vaccinat sau controlat de doctori din momentul în care s-a născut.

Judecătoarea cazului a numit dieta copilului complet neadecvată. Aceasta consideră că fapta a fost făcută din imprudență , nu din răutate și este posibil ca mama fetiței să fi suferi de depresie postnatală.

Cei doi părinți trebuie să finalizeze cursuri dedicate creșterii copilului dar și cursuri pentru nutriție.

Fetița are acum trei ani și este crescută de către o rudă a celor doi. Aceasta a progresat în creștere, a fost vaccinată și este în curs de terapie logopedică și fizioterapie.

Tânără ținută cu zgarda la gât și obligată să mănânce resturile menajere lăsate de patronul la care era angajată: „Era p... A fost forțată să își alăpteze bebelușul pe podeaua murdară a trenului! „Am fost șocată, dar a trebuit să îmi hrănesc co...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri