Antena Căutare

Noua legislație pentru animale! Proprietarii de animale de companie vor primi o amendă de 4.000 de dolari dacă nu își vor scoate necuvântătoarele la plimbare macăr o dată pe zi

Noile legi din Australia prevăd o amendă de 4.000 de dolari pentru proprietarii de animale de companie dacă nu își iau plimbă câinele în fiecare zi. Legislația recunoaște că animalele sunt ființe simțitoare, care au capacitatea de a-și simți mediul și de a experimenta senzații precum durere, suferință sau plăcere.

Noile legi din Australia prevăd o amendă de 4.000 de dolari pentru proprietarii de animale de companie dacă nu își iau plimbă câinele în fiecare zi. Legislația recunoaște că animalele sunt ființe simțitoare, care au capacitatea de a-și simți mediul și de a experimenta senzații precum durere, suferință sau plăcere.

Începând cu luna martie a anului viitor, proprietarii de animale de companie din ACT (teritoriul capitalei australiene) se vor confrunta cu amenzi grele dacă câinele lor nu este scos din casă pentru o zi întreagă.

Proprietarii care dețin o curte și care își pot lăsa animalul să zburde liber nu sunt obligați să-l scoată din proprietate, potrivit The Canberra Times .

Noua legislație pentru animale! Proprietarii de animale de companie vor primi o amendă de 4.000 de dolari dacă nu își vor scoate necuvântătoarele la plimbare macăr o dată pe zi

Guvernul ACT a modificat un amendament, precizând că animalele ar fi considerate „limitate” dacă mișcările lor sunt restricționate într-un spațiu închis. Proprietarii de animale de companie care nu le oferă animalelor lor hrană adecvată, apă și adăpost vor primi, de asemenea, o amendă de 4.000 de dolari.

Persoanele care sunt implicate în lupte cu câinilor și alte întreprinderi violente de animale se confruntă cu amenzi de până la 48.000 de doalari și la trei ani de închisoare.

„Am observat cu tristețe incidente recente în orașul nostru de abuzuri de bunăstare a animalelor și avem nevoie de legi care să ne permită să luăm măsuri adecvate și echilibrate împotriva oamenilor care fac un lucru greșit”, a declarat ministrul serviciilor orașului, Chris Steel.

O femeie a deschis ieșirea de urgență într-un avion în timpul zborului pentru a lua „aer curat”! Avionul a avut întărzie... Curţile de justiţie din statele membre UE au dreptul să ceară Facebook să înlăture mesaje şi comentarii declarate ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x