Antena Căutare

Noua "Mata Hari"! Rusoaica, spioana in SUA

O rusoaica de 24 de ani a fost arestata in Texas, fiind suspectata de spionaj. Tanara a fost retinuta dupa ce a incercat sa paraseasca SUA cu mai multe aparate performante utilizate in spionaj.

Cazul tinerei a fost comparat cu cel al Annei Chapman, unul dintre cei zece agenti predati de Statele Unite Rusiei la 8 iulie, in schimbul a patru detinuti rusi.
Obiectele pe care Anna Fermanova a incercat sa le transporte in Rusia au fost confiscate de autoritatile americane. Printe obiectele pe care incerca sa le scoata din SUA se afla o luneta Raptor 4X cu infrarosu a carei serie era stearsa, informeaza The Telegraph.


Tanara a fost arestata la inceputul acestei luni, la intoarcerea in SUA, moment in care autoritatile i-au confiscat si pasaportul. Potrivit informatiilor oferite de autoritatile americane, Fermanova a fost retinuta pe 15 iulie pentru "tentativa de a exporta obiecte care sunt incluse pe lista de arme si munitii a Statelor Unite".
Cazul Annei Fermanova a fost comparat de presa internationala cu cel al Annei Chapman, in varsta de 28 de ani, unul dintre cei zece agenti predati de Statele Unite Rusiei la 8 iulie, in schimbul a patru detinuti rusi.
Anna Chapman a atras atentia presei nu numai prin activitatile sale, dar si prin aspectul fizic. Presa internationala a publicat numeroase fotografii personale ale ei, iar relatarile despre viata sa sexuala i-au fascinat pe americani.

Foto: The Telegraph


Video! Un baietel a supravietuit dupa ce o tija metalica i s-a infipt in creier... Catalunia interzice corrida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x