Antena Căutare

Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital: „Dacă sunteți părinți, aveți grijă! Fiica mea ar putea rămâne paralizată”

O mamă își privește neputincioașă fiica întinsă pe un pat de spital. Medicii i-au spus că s-ar putea să nu mai meargă niciodată. Femeia a postat imagini sfâșietoare pe internet, cu un avertisment pentru părinții ai căror copii se visează vedete pe Tik Tok.

Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital: „Dacă sunteți părinți, aveți grijă! Fiica mea ar putea rămâne paralizată” Galerie
Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital

Reprezentanții Facebook s-au declarat îngrijorați de creșterea în popularitate a platformei Tik tok. Pe măsură ce numărul utilizatorilor crește de la o zi la alta, tot mai mulți tineri, copii, încearcă să devină minivedete online. Una dintre provocările virale, însă, a băgat mai mulți copii în spital.

Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital: „Dacă sunteți părinți, aveți grijă! Fiica mea ar putea rămâne paralizată”Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital: „Dacă sunteți părinți, aveți grijă! Fiica mea ar putea rămâne paralizată”

Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital

O mamă și-a dus fiica de urgență la spital, după ce a suferit un traumatism sever la coloana vertebrală, în timp ce încerca să recreeze o provocare de pe Tik Tok.

Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital: „Dacă sunteți părinți, aveți grijă! Fiica mea ar putea rămâne paralizată”

Noua provocare de pe Tik Tok bagă tot mai mulți copii în spital

Jane Platt a postat o fotografie cu fiica ei, Sarah, întinsă pe un pat de spital, cu gâtul imobilizat într-un guler cervical.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea ei a devenit în scurt timp virală, fiind redistribuită de mii de părinți speriați.

Ca să bifeze provocarea de pe Tik Tok, utilizatorii trebuie să se filmeze în timp ce sar și aterizează în noadă.

Papa Francisc a fost testat negativ pentru coronavirus... Armata turcă îndeamnă migranţi să treacă frontiera în Grecia, unde securitatea a fost consolidată înaintea unei vizite d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x