Antena Căutare

Noul Guvern al Rep. Moldova, prezentat in cadrul unei sedinte a Parlamentului

Parlamentul Republicii Moldova s-a intrunit vineri intr-o noua sedinta, in cadrul sesiunii extraordinare convocata de Marian Lupu. Pe ordinea de zi a sedintei figureaza subiecte precum prezentarea programului de activitate si lista Guvernului de catre prim-ministrul desemnat Vlad Filat, precum si proiectul de hotarare cu privire la acordarea votului de incredere Guvernului.

Premierul desemnat si totodata presedintele PLD, Vlad Filat, a anuntat inca de joi seara numele viitorilor ministri. Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Iurie Leanca, ministrul Justitiei, Alexandru Tanase si ministrul Finantelor, Veaceslav Negruta si-au pastrat functiile detinute in Guvernul anterior.

Partidul Democrat ii mentine pe Valeriu Lazar la Ministerul Economiei, pe Marcel Raducanu la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Constructiilor, pe Boris Focsa la Ministerul Culturii.

Pavel Filip va prelua functia de ministru al Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor. Partidul Liberal ii readuce pe Vitalie Marinuta la Ministerul Apararii, pe Gheorghe Salaru la Ministerul Mediului si pe Ion Cebanu la Ministerul Tineretului.

Vineri, Parlamentul Moldovei va examina programul de activitate si lista Guvernului.

Sursa: Antena3

Schengen: Astazi se discuta raportul final privind Romania si Bulgaria... ANSVSA: Carnea cu dioxina din Germania nu a ajuns in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x