Antena Căutare

Nou-născut, uitat într-un taxi de propriii părinți. Bebelușul a stat ore în șir încuiat în mașină, înainte ca șoferul să își dea seama ce „bagaj” transporta

Unde nu-i cap, vai de copil! Drumul de la maternitate până acasă este cel mai emoționant. Ei bine, se pare că emoțiile au fost prea mari pentru un cuplu din Germania. După ce s-au dat jos din taxi și au plătit cursa, părinții au închis portiera și și-au văzut de bagaje. Când să intre în casă, și-au dat seama că uitaseră cel mai important „bagaj” în taxi: bebelușul! 

Unde nu-i cap, vai de copil! Se spune că drumul de la maternitate până acasă este cel mai emoționant. Ei bine, se pare că emoțiile au fost prea mari pentru un cuplu din Germania. După ce s-au dat jos din taxi și au plătit cursa, părinții au închis portiera și și-au văzut de bagaje. Când să intre în casă, și-au dat seama că uitaseră cel mai important „bagaj” în taxi: bebelușul!

Sărbătoare mare pentru un cuplu din Hamburg, Germania. Pe 20 mai, medicii le-au spus că a venit momentul să își ducă bebelușul nou-născut acasă. Părinții și-au strâns lucrurile, au luat copilul și s-au urcat într-un taxi. Când au ajuns la destinație, au plătit, și-au luat la revedere și au plecat. Nu și-au dat seama că uitaseră ceva foarte important pe bancheta din spate...copilul!

Conform Poliției din Hamburg, după ce și-a dat seama ce se întâmplase, tatăl beblușului a încercat să fugă după taxi, dar era deja prea târziu.

Nici șoferul nu și-a dat seama ce se întâmplase. Bărbatul a continuat să ia clienți. Mai mult, la ora prânzului, s-a dus să mănânce, lăsându-l pe cel mic singur, într-o mașină încuiată, aproape două ore, scrie Mirror.co.uk.

Din informațiile oferite de polițiștii germani, bebelușul a fost descoperit abia când un client s-a urcat pe bancheta din spate. Speriat, șoferul de taxi a sunat imediat la Poliție.

Părinții uituci și-au recuperat bebelușul în aceeași zi, teafăr și nevătămat!

Lovitura anunțată de Theresa May! Ce se întâmplă cu ieșirea Marii Britanii din UE!... O femeie de 33 de ani a sărit de pe o stâncă cu fiica ei în brațe! Tânăra tocmai se despărțise de tatăl copilului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x