Antena Căutare

Nu ai mai pomenit AȘA CEVA! Cum a ajuns un polițist să-și dea amendă singur

Totul a pornit de la o fotografie postată pe Facebook de un detectiv. Imaginea a devenit virală, polițistul s-a amendat singur.

Totul a pornit de la o fotografie postată pe Facebook de un detectiv. Imaginea a devenit virală, polițistul s-a amendat singur.

Întâmplarea a avut loc, zilele trecute în Groveland, Statele Unite ale Americii, când căpitanul poliției din localitate, Melvin Tennyson, și-a parcat mașina pe trotuar, un gest care este ilegal. Detectivul a sperat că prin gestul său va reuși să-l oblige pe oficialul poliției să plătească amendă.

"Amenzi de 40 de dolari sunt eliberate când blochezi trotuarul, dar când șeful poliției face acest gest este ok? Distribuiți această postare”.

Astfel, un agent de poliție din Groveland l-a informat pe comandant despre ce se petrecea în mediul online, iar Tennyson nu a contestat autenticitatea imaginii, plătind amenda, ca orice alt cetățean responsabil. Chitanța doveditoare a ajuns și ea pe Facebook.

Rămășițele Avionul EgyptAir au fost găsite în apropierea Insulei Creta. Stat Islamic revendică prăbușirea!... Două studente sexy, colege de apartament, spionate cu camere video. Imaginile cu cele două în duș ar putea aprinde inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x