Căutare Live

NU E GLUMA: In Cernobil se poate trai fara probleme!!!

Locul in care s-a petrecut, in 1986, cea mai mare catastrofa nucleara din istorie, este, "conform indicatorilor radiologici, apt pentru forme de viata umana!", spun specialistii. Sa-i credem?

Nu e poveste, nici inventie pentru atras accesari. Cu asa ceva nu se glumeste! Dar stirea a facut inconjurul lumii. "Conform indicatorilor radiologici, nu am gasit factori care sa impiedice viata umana lin orasul Cernobil si imprejurimi", a sunat declaratia lui Oleg Bondarenko, reprezentantul unei Comisii Nationale care a analizat mai multi factori pe locul unde, in aprilie 1986, se producea cea mai mare catastrofa nucleara din istoria omenirii.

Cum merg romanii in Germania: 19 intr-un vehicul de 6 locuri, fara lumini si frane... Talibanii au atacat o baza aeriana din Pakistan: cel putin 10 morti...

Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri