Antena Căutare

Nu e gluma! Putin a invatat berzele sa zboare!

Presedintele Rusiei a ajutat niste berze dintr-o specie aflata pe cale de disparitie sa-si gaseasca drumul din Siberia spre Asia Centrala. La bordul unui planor "Delta", el le-a aratat calea cea dreapta, adica drumul spre caldura

Dupa ce a descoperit cateva amfore milenare pe fundul Marii Negre, puse acolo de niste baieti cu ochii verzi cu doua ore inainte, pe dune nisipoase pe unde civilizatia greca nu ajunsese, dupa ce a calarit, la bustul gol, asemenea lui Winnetou, un armasar anesteziat si cu dintii scosi din gura, dupa ce a anuntat ca "Lada" este cel mai tare produs rusesc posibil dar masina a pornit abia la a sasea cheie, dupa ce a cutreierat, singur-singurel, un canion neumblat, insotit doar de 30 de insi din trupele speciale, Vladimir Putin a mai nascocit una.

Presedintele Rusiei, imbracat in alb cap-coada, la bordul unui planor "Delta", a insotit un grup de berze dintr-o specie aflata pe cale de disparitie, din drumul lor din Siberia catre Asia, unde e mai cald. Autoritatile din Parcul Natural Oski au anuntat ca jurnalistii nu au acces la acest eneviment, deoarece "pasarile se tem sa vada lumea". Dupa ce le va invata sa zboare, Putin va ajunge, tot pe calea aerului, la Vladivostok, unde va participa la Summitul pentru Cooperare Economica in Asia si Pacific.

Pe pamant, insa, Putin are probleme serioase. Duma a decis sa analizeze, pana luni, daca-l va demite sau nu pe Ghenadi Gudkov, un deputat care a criticat regimul, vorbind despre problemele aparute la alegeri. Fetele de la "Pussy Riot" au facut, si ele, destule valuri, criticandu-l pe Putin. In Caucaz situatia pare a se inrautati dupa ce Ramzan Kadirov, presedintele Ceceniei, a intrat in dispute teritoriale cu omologul sau din Ingusetia.

Deutsche Welle prevede declansarea unui "razboi civil" in Romania... Bill Clinton l-a nominalizat pe Barack Obama drept candidat la presedintia SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x