Antena Căutare

Nu este o glumă! Într-un oraș din Italia îți poți cumpăra o casă la prețul de un euro

Bisaccia, un orășel din sudul Italiei, a scos la vânzare 90 de case la prețul de un euro bucata. În această campanie pentru repopularea zonei puteți găsi case vechi și în Sicilia.

Nu este o glumă! Într-un oraș din Italia îți poți cumpăra o casă la prețul de un euro
Bisacia, Italia | https://www.e-borghi.com/en/village/381/Avellino/bisaccia?page=what-to-see

În comparație cu alte orașe în care se desfășoară acest proiect, în Bisaccia autoritățile vă oferă posibilitatea de a vă cumpăra mai multe locuințe la un euro bucata.

„Ne confruntăm cu o situație particulară. Zona se întinde cam pe toată regiunea antică a orășelului. Casele părăsite sunt grupate împreună, una lângă cealaltă de-a lungul acelorași drumuri. Unele case au chiar intrare comună”, a spus viceprimarul orașului Francesco Tartaglia, pentru CNN Travel.

Tartaglia a adăugat că „acesta e motivul pentru care familiile, grupurile de prieteni, rudele, oamenii care cunosc unii pe alții își pot uni forțele și să investească împreună”.

„Îi încurajăm să cumpere mai mult decât o casă pentru a avea un impact mai mare și pentru a însufleți orașul”, a continuat viceprimarul din Bisaccia.

Mai mult, în Bisaccia nu exiată termen pentru finalizarea renovării casei cumpărate și nici plafon de investiții.

Toate casele nelocuite pot fi cumpărate direct de la stat

Spre deosebire de alte orașe, în Bisaccia casele nelocuite sunt în propietatea statului ceea ce ușurează procesul de cumpărare.

„Acest lucru este o garanție că procesul achiziției va fi rapid și simplu. Nu va fi nevoie să urmărim alergăm după descendenții vechilor proprietari, nici nu vor explica probleme cu o terță parte implicată în demers”, a explicat Tartaglia.

Bisaccia, Italia

Bisaccia ( Bisaccese : Vesazza ) este un oraș și o comună italiană , cu o populație de 4.382, situată în provincia Avellino . Se învecinează cu comunele din Andretta , Aquilonia , Calitri , Guardia Lombardi , Lacedonia , Scampitella și Vallata .

Bisaccia are propriul său dialect bisaccese.(wikipedia.org)

Citește și:

Licitaţia de iarnă a casei Artmark, total de peste 1,7 milioane de euro. „Maternitate”, de Tonitza, cel mai bine vândut tablou

Dreapta populistă iese din Guvernul norvegian în urma repatrierii soţiei unui jihadist din Siria şi privează coaliţia Er... O bloggeriţă din Uzbekistan a părăsit ţara din cauza presiunilor autorităţilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x