Căutare Live

Nu te poți uita la el. Cel mai urât om din Zimbabwe a impresionat o lume întreagă!

Se numește Maison Sere, este șomer și a reușit să-i învingă clar pe ceilaltți 34 de candidați la titlul oficial de „cel mai urât om din Zimbabwe”

Se numește Maison Sere, este șomer și a reușit să-i învingă clar pe ceilaltți 34 de candidați la titlul oficial de „cel mai urât om din Zimbabwe”.

Imaginea sa a ajuns pe prima pagină a ziarelor din occident, toată lumea fiind perfect de acord că Maison Sere poate candida cu șanse reale la victorie și la un concurs al celor mai dizgrațioase persoane ale planetei.

Culmea este că după decizia finală, rezultatul a fost contestat de ocupantul locului secund, care a declarat că juriul nu a luat decizia corectă. Miza concursului a fost foarte atractivă pentru cei 35 de concurenți, premiul cel mare fiind în valoare de 500 de dolari.

Stare de urgență în Crimeea. Furnizarea energiei electrice a fost întreruptă!... ”Salut! Sunt Louis, Miracolul de la Bataclan. Am cinci ani! Trei ore nu am mișcat. Așa ne jucam la grădiniță. Mami m-a a...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri