Căutare Live

Numai mamă să nu fii și să vezi așa ceva! Un copil cade în gol, de la balcon, ziua în amiaza mare (VIDEO)

Scenele impresionante vin din Egipt. Un agent de pază a salvat viaţa unui copilaş. Bărbatul era în timpul programului de lucru, într-o bancă, în clipa în care a zărit un copil mic agăţat de balustrada unui balcon.

Scenele impresionante vin din Egipt. Un agent de pază a salvat viaţa unui copilaş. Bărbatul era în timpul programului de lucru, într-o bancă, în clipa în care a zărit un copil mic agăţat de balustrada unui balcon.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Informație de ultimă oră! Rusia a plănuit incendierea a două şcoli româneşti din regiunea Cernăuți!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri