Antena Căutare

Au avut o nuntă ca-n povești, doar că au participat la ea de la distanță, de teama coronavirusului. Povestea mirilor care au petrecut online

O nuntă cu totul atipică a avut loc în Singapore, unde, mirii, recent întorși din China, au rămas izolați în cameră, de teama de a nu-i contamina cu un posibil coronavirus, pe invitații lor, care s-au distrat la nunta de la care absenți erau tocmai mirele și mireasa.

De teama de a nu fii contaminați cu coronavirus, deoarece călătoriseră în zona de focar, mirii au participat la proria lor nuntă prin intermediul mediului on line, scrie BBC.

Joseph Yew și Kang Ting și-au petrecut vacanța de Anul Nou acasă la părinții lui Kang, în Hunan, provincie învecinată cu Hubei, unde a izbucnit epidemia de coronavirus. Cuplul s-a întors acasă pe 30 ianuarie, iar pe data de pe 2 februarie, urmând să aibă loc nunta lor. Doar că invitații au început să se scuze pe ultima sută de metri că nu mai pot onora invitația, unii dintre ei recunoscând direct să se tem să nu se îmbolnăvească de coronavirus.
Astfel că, singura soluție la care s-au gândit pentru a nu-și compromite evenimentul deja pregătit a fost ca cei doi să nu participe alături de nuntași, ci să stea în camera de unde au urmărit totul live.

“Am vrut să amânăm petrecerea, însă cei de la hotel ne-au refuzat. Ne-au spus că totul a fost deja aranjat și nu mai poate fi reprogramat. A trebuit să mergem înainte cu planurile și să căutăm o soluție care să împace pe toată lumea”, au spus mirii, scrie bbc.com.

Le-am spus invitaților că facem o videoconferință ca să ne vedem unii pe ceilalți și să petrecem, împreună, chiar dacă nu suntem împreună, a declarat mirele.

Nunta a fost transmisă live, rudele și prietenii celor doi au incins petrecerea în restaurantul închiriat de cuplu pentru nuntă.

Socri mici nu au putut călători din China la Singapore, din cauza restricțiilor, astfel că și ei au urmărit totul pe internet. Părinții mirelui, însă au participat alături de invitați la nunta fiului lor.

Părinții mei nu au fost prea încântați la început, de până la urmă au înțeles situația și s-au simțit bine, a spus mirele Joseph Yew.

Sărbătoriții au ciocnit șampanie în camera de hotel și au ținut un toast transmis live invitaților care petreceau în cinstea lor, la restaurantul hotelului.

Le-am mulțumit că au venit și le-am urat petrecere frumoasă. Ne pare un pic rău că n-am fost acolo, însă nu aveam altă soluție., a spus mirele, conform srsei precizate.

sursa: bbc

Rachete israeliene interceptate la Damasc... Situația care indică faptul că numărul deceselor din China este mult mai mare: crematoriile lucrează 24 de ore în fiecar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x