Căutare Live

Deces pe scenă! O acrobată a murit în timpul unei repetiții, după ce a căzut de la o înălțime de 6 metri. Video

O acrobată columbiană a murit pe o scenă, după ce a căzut de la o înălțime de șase metri, în timpul unei repetiții pentru un spectacol de circ pe care urma să îl susțină în Turcia. 

O acrobată columbiană a murit pe o scenă, după ce a căzut de la o înălțime de șase metri, în timpul unei repetiții pentru un spectacol de circ pe care urma să îl susțină în Turcia.

Acrobata, Angelica Suarez, în vârstă de 37 de ani, a căzut în timp ce repeta, împreună cu alți șase acrobați, un număr numit „Piramida de 7”, pe care l-a executat de numeroase ori.

Exercițiul i-a fost fatal acrobatei, care și-a pierdut echilibrul și a căzut de la șase metri înălțime.

Acrobata a fost transportată de urgență la spital, însă din cauza rănilor pe care le-a suferit în urma impactului cu solul, aceasta a murit la scurt timp.

În urma tragediei, alte două persoane au fost rănite, potrivit laopinion.com.co, citat de libertatea.ro.

Angelica Suarez, mamă a doi copii, provenea dintr-o familie de acrobați și se stabilise în Turcia din mai 2018.

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Tânără de 24 de ani, moartă după ce a salvat un cățel, de pe stradă! Femeie s-a stins chiar pe patul de spital!... Certificatul de naștere al bebelușului ducilor de Sussex, publicat! Unde a născut Meghan Markle, de fapt, și cum a fost ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri