Antena Căutare

„Era prea frumoasă. A trebuit să moară”! O adolescentă a fost pedepsită de cele mai bune prietene ale ei, din cauza chipului cu care s-a născut

Victoria era frumoasă ca un înger. Din păcate, asta i-a adus moartea. Două adolescente, cele mai bune prietene ale ei, au hotărât că fata trebuia pedepsită pentru felul în care arăta. 

Victoria era frumoasă ca un înger. Din păcate, asta i-a adus moartea. Două adolescente, cele mai bune prietene ale ei, au hotărât că fata trebuia pedepsită pentru felul în care arăta.

Și-au omorât prietena pentru că „era prea frumoasă”! Cele două adolescente responsabile de cumplita crimă au ajuns pe mâna polițiștilor.

Trupul neînsuflețit al Victoriei Averina, 17 ani, a fost găsit într-un șantier părăsit din orașul Arkhangelsk, din Rusia. Victima fusese mutilată și torturată înainte de a-și da ultima suflare.

Inițial, anchetatorii credeau că au de-a face cu un maniac, bărbat. Pe măsură ce investigațiile au progresat, adevărul a ieșit la lumină: adolescenta fusese ucisă de cele mai bune prietene ale sale, două copile.

Cele două presupuse criminale, ambele în vârstă de 16 ani, au fost arestate. Irina și Lina și-au recunoscut fapta, conform surselor din anchetă:

„Cele două suspecte au declarat că victima se considera mai frumoasă decât ele. În timpul interogatoriului, au povestit că Victoria se lăuda mereu în fața lor cu aspectul său fizic. Au hotărât că nu vor mai accepta un asemenea comportament.”

Mai mult, se pare că Victoria, care urma cursurile școlii de gastronomie din oraș, „era arogantă și încrezută”. Toate cele trei adolescente provin din familii normale.

Așa că și-au pus la cale răzbunarea. Au așteptat momentul potrivit și au ademenit-o pe Victoria într-o zonă părăsită a orașului. Acolo, au atacat-o cu sălbăticie.

„Aveau rolurile bine stabilite. Una dintre ele a imobilizat victima, în timp ce a doua suspectă a început să o lovească, desfigurând-o. Au lovit-o la nivelul feței cu o sticlă spartă. Chipul Victoriei a fost smuls cu totul...”

Dacă vor fi găsite vinovate, cele două adolescente ar putea fi condamnate la până la 15 ani de închisoare.

OBR: Marea Britanie urmează să intre în recensiune în cazului unui Brexit fără acord... Șase militari uciși într-o ambuscadă organizată de un grup terorist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x