Căutare Live

O adolescentă răpită în California a fost salvată de poliţie cu ajutorul aplicaţiei Snapchat

O adolescentă de 14 ani, care a fost drogată şi răpită, a fost localizată şi salvată de poliţia din San Jose (California), datorită aplicaţiei Snapchat pe care o avea instalată pe telefonul mobil, informează presa americană.

"Victima a utilizat contul ei de Snapchat pentru a-şi anunţa prietenii că a fost răpită şi că nu ştie unde se află. Prietenii au localizat-o şi au chemat poliţia", au anunţat autorităţile din San Jose.

La sosirea la motelul unde era sechestrată adolescenta, poliţiştii au identificat un suspect care ieşea din cameră şi au descoperit victima în interior.

Conform anchetei, suspectul, Albert Vasquez, 55 de ani, o întâlnise pe adolescentă într-o localitate vecină şi a drogat-o. El ar fi chemat doi presupuşi complici pentru a-l ajuta la transportarea victimei, care a fost violată. Cei trei suspecţi au fost încarceraţi.

San Jose man arrested on suspicion of abducting, raping girl

— Jason Green (@Jason_T_Green)

Sursa : news.ro

Bernie Sanders, cot la cot cu Joe Biden în vederea alegerilor primare democrate, relavă un sondaj Reuters/Ipsos... Australia: Ploile torenţiale au provocat inundaţii, au dus la închiderea unor drumuri, dar şi la stingerea mai multor in...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri