Antena Căutare

„Pur și simplu fă-o, iubi! Ești pregătit!”. O adolescentă și-a îndemnat iubitul să se sinucidă, prin mesaje

O adolescentă și-a îndemnat iubitul să se sinucidă, prin mesaje pe care i le-a trimis pe telefonul mobil. Tânăra a insistat chiar și în momentul în care băiatul s-a răzgândit. 

O adolescentă și-a îndemnat iubitul să se sinucidă, prin mesaje pe care i le-a trimis pe telefonul mobil. Tânăra a insistat chiar și în momentul în care băiatul s-a răzgândit.

Michelle Carter, acum în vârstă de 22 de ani, avea 17 ani atunci când l-a bombardat pe iubitul ei, Conrad Roy, în vârstă de 18 ani, cu mesaje despre care anchetatorii spun că l-au determinat pe acesta să se sinucidă.

„Vei fi în sfârșit fericit, în rai. Gata cu durerea. Este în regulă să fii speriat. Este normal. Adică, ești pe punctual de a muri. Am crezut că vrei să faci asta. Momentul este potrivit, iar tu ești pregătit – pur și simplu fă-o, iubi”, i-a scris adolescenta iubitului ei, înainte ca acesta să se sinucidă.

„Dacă îți dorești asta atât de mult, este momentul să o faci. Astăzi”, i-a mai scris ea.

Michelle Carter a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare în anul 2017, însă doar 15 luni cu executare.

Conrad Roy s-a sinucis în anul 2014, într-o parcare aflată în apropiere de Boston. El și-a umplut mașina parcagtă cu monoxide de carbon. Adolescentul s-a speriat la un moment dat și a ieșit din mașină. Însă, Michelle Carter l-a îndemnat să intre înapoi.

Un bărbat fără adăpost ajunge de urgență la spital! La scurt timp, doctorii observă că omul era așteptat de 4 câini în p... Imaginea zilei: Iranul nu recunoaște că a trimis un satelit în spațiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x