Antena Căutare

O altă țară plănuieşte să construiască o staţie spaţială proprie! Despre cine este vorba?

Construirea propriei staţii spaţiale este următorul pas după prima misiune a Indiei cu echipaj uman în spaţiu!

O altă țară plănuieşte să construiască o staţie spaţială proprie! Despre cine este vorba?
pexels.com | https://www.pexels.com/photo/astronaut-astronomy-cosmonaut-galaxy-355956/

Construirea propriei staţii spaţiale este următorul pas după prima misiune a Indiei cu echipaj uman în spaţiu!

După anul 2022, Guvernul Indian își propune să construiască propria stație spațială și dorește să aibă mai multe misiuni în spațiu.

De curând, India a anunţat şi că va trimite un vehicul pe Lună, reprezentând cea de a doua misune pe suprafaţa satelitului. Dacă această nouă misiune se dovedeşte a fi un succes, asta ar însemna că India va deveni cea de a patra naţiune care reuşeşte această performanţă.

Agenţia de Studii Spaţiale a Indiei estimează că staţia spaţială va cântări în jur de 20 de tone şi va fi gata între cinci şi şapte ani de la prima misiune cu echipaj uman în spaţiu, pe care oficialii agenţiei au programat-o pentru anul 2022.

Potrivit Retures, șeful agenţiei spaţiale indiene a declarat că această staţie spaţială va fi plasată la aproximativ 400 de kilometri deasupra planetei şi va fi folosită de astronauţii indieni în misuni despre care se preconizează că vor avea între 15 şi 20 de zile.

Pentru anul 2022, agenţia spaţială a programat ca doi sau trei astronauţi să efectueze o misiune în orbita joasă a planetei, unde aceştia vor petrece şapte zile.

O statuie reprezentând-o pe Marylin Monroe la Hollywood a dispărut... Tânără de 30 de ani, arestată după ce și-a bătut iubitul în plină stradă! Cei doi se aflau în vacanță când femeia și-a i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x