Antena Căutare

O americanca a fost arestata pentru ca i-a adus fiului ei de 16 ani o stripperita

O femeie din New York, Statele Unite ale Americii, a fost arestata din cauza cadoului pe i l-a facut fiului ei de 16 ani, cu ocazia zilei lui de nastere. Mama a angajat o stripperita care a dansat pentru minor.

Judy Viger, in varsta de 33 de ani, a fost arestata de politia din New York pentru ca a pus in pericol bunastarea fiului ei, dupa ce a angajat o stripperita la ziua lui de nastere, scrie Huffington Post.

Evenimentul a avut loc in luna noiembrie a anului trecut, iar fotografiile descoperite dupa petrecere arata cum o femeie goala si tatuata danseaza lasciv langa baiatul minor.

Politia a intervievat mai multi martori si parinti si au descoperit ca la petrecere se aflau si copii de doar 13 ani.

Reprezentantii companiei care a trimis stripperita considera ca ceea ce s-a intamplat este intrigant, insa se apara sustinand ca nu stiau ca la eveniment vor fi prezenti minori.

Sursa: Huffington Post

FOTO: Hepta

Un preot roman de la Vatican, printre primii care au anuntat demisia Papei... UPDATE! Laptele din Serbia, suspectat de contaminare cu o toxina cancerigena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x