Antena Căutare

O asistentă care îngrijește bolnavi de cancer a primit amenzi ce însumează 800 de euro! Motivul este revoltător

O asistentă medicală care îngrijește bolnavi de cancer a primit amenzi de la primărie ce însumează peste 800 de euro.

O asistentă medicală care îngrijește bolnavi de cancer a primit amenzi de la primărie ce însumează peste 800 de euro.

Mai exact, asistenta Louise Amery, în vârstă de 47 de ani, de la un spital din orașul englez Brighton, susține că a primit amenzile ce însumează 800 de euro pentru că nu găsește locuri în care să poată parca pentru toată durata turelor ei de 10 ore.

Louise Amery susține că, întrucât găsește adesea parcarea spitalului plină, este nevoită să își parcheze mașina pe locuri în care este permisă parcarea pe o perioadă de cel mult patru ore.

Astfel, în turele de câte 10 ore pe care asistenta le petrece îngrijind bolnavi de cancer, aceasta adună amenzi după amenzi pentru parcare.

Femeia susține că încearcă să își mute mașina dintr-un loc de parcare în altul în timpul pauzelor de masă pe care le are, de câte 45 de minute. Însă, acest lucru nu este posibil în fiecare zi, din cauza volumului mare de muncă.

O asistentă care îngrijește bolnavi de cancer a primit amenzi ce însumează 800 de euro! Motivul este revoltător

„Ca asistentă, nu câștig mult. Nu ies în oraș și nu mi-am planificat o vacanță pentru această vară, deoarece nu am bani. Ca să plătesc aceste amenzi, voi reduce cheltuielile pe mâncare. În situația mea se află și alte persoane. Primăria nu îmi răspunde. Aceasta ar putea rezolva problema dacă ar amenaja mai multe locuri în care să putem parca în cele 11 ore pe care le petrecem la spital”, a spus femeia.

De cealaltă parte, un purtător de cuvânt al primăriei din Brighton susține că amenzile se dau pentru parcarea neregulamentară, indiferent de profesia șoferului.

„Există un proces prin care amenzile pot fi contestate și îi recomandăm asistentei să îl urmeze. Îi sugerăm să vorbească cu conducerea spitalului pentru a afla ce înțelegeri au cu privire la locurile de parcare și eventual să ceară rezolvarea acestei probleme”, a spus purtătorul de cuvânt.

S-a dus la doctor cu o senzație ciudată în ureche și a trăit un șoc! Ce a descoperit medicul. Video... Accident aviatic. Un avion de pasageri a ieșit de pe pista aeroportului și a ajuns în râu. Zeci de persoane rănite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x