Antena Căutare

O asistentă, filmată în timp ce plângea de se cutremura pământul, în spital! Motivul tulburător pentru care femeia nu s-a mai putut controla – VIDEO

O asistentă medicală a fost filmată în timp ce plângea de se cutremura pământul, într-un spital în care ar fi ajuns foarte mulți pacienți infectați cu temutul coronavirus. Imaginile video au fost publicate pe internet.

O asistentă, filmată în timp ce plângea de se cutremura pământul, în spital! Motivul tulburător pentru care femeia nu s-a mai putut controla – VIDEO
Captură video.

În imaginile video se vede cum doctorița plânge și țipă. Scena s-ar fi petrecut într-un spital din Wuhan, China, în care angajații au fost copleșiți de numărul pacienților infectați de coronavirus.

În imaginile video se mai vede cum o angajată a spitalului se uită lung la telefonul ei mobil și își ține capul în mâini, în timp asistenta de lângă ea țipa.

Plângând cu capul lăsat pe spate, femeia țipa incontrolabil, în timp ce își ștergea fața cu un șervețel. Între timp, alte asistente păreau să încerce să ignore incidentul și să vadă de treburile lor.

Într-un alt clip, o altă persoană apare punându-i o mână pe umeri. Asistenta, însă, a fost de neconsolat.

Imaginile video, ce ar fi fost filmate în camera asistentelor, au fost publicate pe Twitter cu descrierea, în limba chineză: „10.000 de angajați în spitale din Wuhan au fost copleșiți”.

Noua tulpină de coronavirus care se răspândeşte în China a făcut prima victimă în Beijing, iar numărul total al deceselor a urcat la 106, au anunţat marţi autorităţile chineze.

O caricatură a coronavirusului publicată într-un ziar danez a provoacat furia reprezentanţilor chinezi la Copenhaga... Prima contaminare de la om la om cu noul coronavirus chinez în primul caz din Germania; Japonia anunţă un prim caz de co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x