Antena Căutare

O super-bunică de 72 de ani s-a luptat pe stradă cu un hoț de 23 de ani, pentru o bicicletă furată! „Trebuie să îi fie rușine că l-am învins!” - VIDEO

O bunică în vârstă de 72 de ani s-a luptat cu un hoț de 23 de ani, pentru o bicicletă pe care acesta o furase de la un copil. Femeia a ieșit învingătoare, iar incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

O super-bunică de 72 de ani s-a luptat pe stradă cu un hoț de 23 de ani, pentru o bicicletă furată! „Trebuie să îi fie rușine că l-am învins!” - VIDEO Galerie
O bunică s-a luptat cu un hoț pentru a recupera o bicicletă furată.

Super-bunica Mari Parker, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, lucrează cu jumătate de normă în magazinul de antichități al fiului ei. Acolo, hoțul a intrat în speranța că va reuși să vândă o bicicletă furată.

Ghinionul lui a fost că bunica și fiul ei și-au dat seama de infracțiune și au decis să păstreze bicicleta și de a se asigura că aceasta va ajunge la copilul de la care fusese furată.

Inițial, hoțul de 23 de ani a ieșit din magazin, fără bicicletă. Ulterior, însă, s-a întors, încercând să o fure din nou.

„Cred că a stat și a urmărit să îl vadă pe fiul meu plecând. Știa că sunt singură în magazin când s-a întors. A spus că dacă tot nu va primi nici un ban pentru bicicletă, atunci o va lua înapoi. Atunci am ieșit din spatele casei de marcat și i-am spus că asta nu se va întâmpla”, a povestit bunica.

O super-bunică de 72 de ani s-a luptat pe stradă cu un hoț de 23 de ani, pentru o bicicletă furată! „Trebuie să îi fie rușine că l-am învins!” - VIDEO

O bunică s-a luptat cu un hoț pentru a recupera o bicicletă furată.

„El a apucat de o parte a bicicletei, iar eu de cealaltă. M-a tras afară din magazin și am început să ne luptăm pe stradă. Câțiva clienți au încercat să intervină, dar eu am fost îngrijorată pentru ei, așa că le-am spus să lase în seama mea și să sune la poliție. Am refuzat să mă dau bătută. Știam că un băiețel urma să vină să își recupereze bicicleta și nu voiam să îl dezamăgesc”, a adăugat femeia, precizând că probabil tânărul hoț este rușinat că a fost învins de o bătrână.

Se pare că eforturile bunicii nu au fost în zadar. Bunicul copilului a cărui bicicletă fusese furată, Brent Stables, în vârstă de 60 de ani, a spus că băiatul a fost extrem de încântat.

Hoțul de 23 de ani a fost arestat, iar familia copilului a căruia bicicletă fusese furată nu au vrut să facă plângere.

Percheziţii în nouă state din Uniunea Europeană pentru destructurarea unei reţele specializate în fraude cu autoturisme ... Marine Le Pen îşi anunţă candidatura la preşedinţia Franţei în 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x