Antena Căutare

O cafenea din Paris le ofera clientilor compania pisicilor

O cafea intr-un local din Paris vine la pachet cu o pisica. E cel mai nou concept de cafenea din inima capitalei franceze si se bucura de un succes fenomenal. Nu doar clientii au de castigat de pe urma conceptului, ci si pisicile care sunt aduse din adaposturi, unde fusesera abandonate.

In inima Parisului, a fost inaugurat, recent, un local inedit. Se numeste "Cafeneaua pisicilor" si isi expune elementul de atractie chiar din vitrina, unde obisnuieste sa-si faca siesta una din cele 12 feline din personal.

Totul are, insa, si un scop terapeutic, sustine patroana localului: "Torsul pisicilor este o vibratie care ajuta la vindecarea artrozei si reumatismului, scade tensiunea si regleaza ritmul cardiac. Dar, evident, nu putem garanta toate acestea la "Cafeneaua pisicilor". Ceea ce garantam sunt prajiturele bune si o atmosfera simpatica, in mijlocul pisicilor".

Localul s-a bucurat de un succes rasunator inca de la deschidere, cand clientii au stat la coada pentru a lua cafeaua impreuna cu pisicile. Acum, chiar si iubitorii de caini se lasa sedusi de feline, macar la ora mesei.

Cafeneaua nu are ca scop doar satisfacerea clientilor, ci si bunastarea pisicilor, aduse fie din adaposturi, fie direct de pe strada. Unele nu si-au putut gasi familii adoptive din cauza caracterului dificil, dar s-au integrat de minune la cafenea.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

FOTO! Un fotoliu la mana a doua cumparat de pe internet i-a cauzat o boala grava de piele... Record de alergare in costumul de protectie impotriva exploziilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x