Antena Căutare

O cameră specială pentru Michael Schumacher. Iată ce vrea să facă soţia pilotului

Soţia pilotului se ocupă de dotarea unei camere speciale, în vila lor din Elveţia, cu aparatura şi tehnica necesare, pentru ca medicii care-l vor îngriji pe Michael Schumacher să aibă tot ce le trebuie


Soţia pilotului se ocupă de dotarea unei camere speciale, în vila lor din Elveţia, cu aparatura şi tehnica necesare, pentru ca medicii care-l vor îngriji pe Michael Schumacher să aibă tot ce le trebuie.

Mai exact, Corinna a dat ordin să fie construită o sală cu echipament medical, ce ar urma să coste aproximativ 12 milioane de euro, locul unde să fie îngrijit pilotul de Formula 1. Asta şi pentru că, femeia este hotărâtă să îşi ia soţul acasă din spitalul francez în care este internat din data de 29 decembrie, atunci când a suferit regretabilul accident la schi.

Cu toate acestea, medicii au avertizat-o că mutarea nu-l va face pe Michael Schumacher să se trezească din coma indusă. Însă, Corinna va investi o parte din averea de 605 milioane de euro a soţului său, pe care nu vrea să-l abandoneze, precizând că asta ar însemna să-l trădeze.

De altfel, familia pilotului merge, în fiecare zi, 241 de kilometri, de la locuinţa din Elveţia la spitalul francez.

Avionul malaezian ar fi fost doborât pentru a evita un nou 11 septembrie... CEDO vrea să penalizeze Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x