Antena Căutare

O colaboratoare a lui Netanyahu, purtătoare a virusului; 4.374 de contaminări cu SARS-CoV-2 şi 15 decese în Israel; Guvernul discută o izolare a unei părţi a ţării

O colaboratoare a lui Benjamin Netanyahu este purtătoare a noului coronavirus, însă pare că nu l-a expus pe premierul israelian în exerciţiu la riscul unei contaminări, au declarat luni surse apropiate puterii pentru Reuters.

Ca măsură de precauţie, Netanyahu, în vârstă de 72 de ani, urma să fie suspus unui nou test de depistare, programat marţi.

El a efectuat un prim test la 15 martie, care s-a dovedit negativ.

Presa israeliană scrie că această colaboratoare a fost prezentă săptămâna trecută la o sesiune de lucru în Parlament, unde se aflau Benjamin Netanyahu şi deputaţi din opoziţie.

”O primă evaluare arată că nu este necesar ca premierul să se plaseze în izolare, pentru că nu s-a aflat într-un contact strâns cu ea”, declară un oficial israelian.

În Israel s-au înregistrat 4.374 de contaminări cu SARS-CoV-2 şi 15 decese.

Însă Ministerul Sănătăţii a avertizat că epidemia ar putea ucide mii de oameni.

Netanyahu urma să prezideze luni o reuniune de criză, în care se discută un proiect privind o izolare a unei părţi a ţării.

Sursa : news.ro

Euronews: România ridică în opt zile un spital de campanie pentru a face faţă afluxului de bolnavi de covid-19... Germania alege strategia sud-coreeană în lupta împotriva noului coronavirus - multiplicarea testelor şi plasarea bolnavi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x