Antena Căutare

Dorul i-a sfâșiat inima! O copilă a încercat să se sinucidă, după ce a fost separată de tatăl ei

Dragostea unui părinte este totul pentru un copil. A petrecut patru ani departe de tatăl ei, iar dorul i-a măcinat sufletul. La doar 13 ani, o fetiță s-a spânzurat în casa mătușii sale. Acum, bărbatului i s-a permis să-și vadă fiica, pentru a-i fi alături pe ultimul drum.

Dragostea unui părinte este totul pentru un copil. A petrecut patru ani departe de tatăl ei, iar dorul i-a măcinat sufletul. La doar 13 ani, o fetiță s-a spânzurat în casa mătușii sale. Acum, bărbatului i s-a permis să-și vadă fiica, pentru a-i fi alături pe ultimul drum. Vă avertizăm, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Drama unei copile de 13 ani a șocat o lume întreagă. Heydi Gámez García a trăit patru ani separată de tatăl ei, Manuel Gámez. Bărbatul a fost unul dintre miile de oameni deportați din Statele Unite ale Americii, în baza politicilor anti-imigrație ale lui Donald Trump.

Heidi locuia împreună cu mătușa ei. Ea a fost cea care a găsit-o pe copilă spânzurată în dulapul din camera ei. N-a avut sfoară, așa că improvizase un laț din firul de la telefon. Încă respira.

Femeia a dezlegat-o, a pus-o în pat și, în loc s-o ducă la spital, a încercat să o „înveselească” cu un suc și o gustare. Doar că starea lui Heidi s-a agravat. O săptămână mai târziu, a ajuns la spital. Era prea târziu pentru ea, medicii nu au putut face altceva decât să constate faptul că fetița era în moarte cerebrală.

Dorul i-a sfâșiat inima! O copilă a încercat să se sinucidă, după ce a fost separată de tatăl ei

Tatăl ei a primit o permisie specială, de două săptămâni, pentru a putea sta la căpătâiul fetiței sale, care își trăiește ultimele clipe de viață într-un spital din New York.

„Când președintele amenință că deportează milioane de oameni, chiar provoacă anxietate, provoacă frică, în special la copii care se tem că își vor pierde părinții. Politicienii ar trebuie să fie foarte atenți la cuvintele pe care le folosesc. Nu contează că le folosesc pe rețelele sociale ... Azi este Heydi, mâine va fi altcineva”, spune avocatul familiei Anibal Romero.

Trump atacă presa după ce a fost criticat pe tema scandărilor susţinătorilor săi... Doi morţi, 18 răniţi şi 12 persoane date dipărute după explozia din China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x