Antena Căutare

O copilă de trei ani a reușit să scape din mâinile monstrului care o răpise de lângă mama ei: „Omul rău m-a lovit și m-a tras de mânuță pâna la mașina lui mare”

O copilă de trei ani a reușit să scape din ghearele unui bărbat care o răpise dintr-un supermarket aglomerat la doar câțiva pași de părinții ei. Fetița a povestit cum „omul rău” a lovit-o și a târât-o până într-o mașină „mare”. 

O copilă de trei ani a reușit să scape din ghearele unui bărbat care o răpise dintr-un supermarket aglomerat, la doar câțiva pași de părinții ei. Fetița a povestit cum „omul rău” a lovit-o și a târât-o până într-o mașină „mare”.

Are doar trei ani, abia învață să vorbească, dar a știut că este în pericol! Micuța Poppy-Leigh Gilmore a fost răpită dintr-un supermarket aglomerat din Crumlin, Irlanda. Bărbatul care a încercat să o răpească i-a urmărit familia minute bune. Individul a profitat de o clipă de neatenția a părinților copilei, care aveau ceva de lămurit cu un angajat al complexului comercial și a atacat.

„Într-o fracțiune de secundă, Poppy nu mai era lângă noi. Fesese luată de un bărbat care i-a dat un pumn în spate și a târât-o de mânuță până la o mașină din parcarea supermarketului. Chiar ea ne-a povestit despre „omul rău”. Au fost văzuți de mai mulți oameni, dar au crezut că era doar un copil supărat că nu primise ce voia, dus acasă de tatăl ei....dar nu era deloc așa...copila mea a fost răpită ziua în amiaza mare! Nu știu cum s-a întâmplat, dar a reușit să scape din ghearele acestui individ și s-a ascuns în parcare”, a povestit mama copilei.

Poppy a fost găsită în doar câteva minute de mama ei, ghemuită și plângând între două motociclete. Avea brațele pline de vânătăi, de unde fusese strânsă de monstrul care a încercat să o ia.

De duminică, de la acel moment cumplit, Poppy este de neconsolat. Se trezește de mai mute ori noaptea, să verifice dacă „mami și tati mai sunt cu mine”. De fiecare dată când aude un sunet ce o sperie, copila fuge și se ascunde în cadă.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar familia lui Poppy a lansat un apel public pentru identificarea monstrului ce a fost la un pas să distrugă viața unui copil de trei ani.

Ultimă Oră! Un avion al Forțelor Aeriene americane s-a prăbușit în Germania - Video... Administraţia Trump a blocat audierea ambasadorului SUA la UE, în investigaţia de destituire a preşedintelui; democraţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x